Asfaltové pásy BAUDER Lamina Prešov
14. apr 2021

Asfaltové pásy BAUDER

  • Strechy

Použité na polyfunkčnej budove.

Kľúčom k spoľahlivej plochej streche bytového domu alebo rodinného domu je použitie kvalitných materiálov. Dôležitou súčasťou je zverenie realizácie odbornej firme s vyškolenými pracovníkmi. Finančne nenáročné riešenia sú v prípade plochých striech často nedostatočné a nižšia cena hydroizolácie či jej realizácie sa môže negatívne prejaviť už v priebehu niekoľkých rokov.

Ak chcete, aby strecha vydržala nápor počasia i času, je vhodné použiť komplexné systémové riešenie. Kombinácia viacerých kvalitných výrobkov od jedného výrobcu je predpokladom dlhodobej funkčnosti a odolnosti strechy.

Asfaltové pásy BAUDER Lamina Prešov

Odporúčam použitie kvalitných modifikovaných asfaltových pásov od firmy BAUDER, ktorých životnosť je niekoľko desiatok rokov. V prvom rade treba použiť kvalitnú parozábranu , najlepšie asfaltový pás, ktorý zároveň plní aj poistnú hydroizolačnú funkciu. Ako tepelnú izoláciu je možné použiť dosky tzv. PIR dosky, ktoré sa vyrábajú v rôznych hrúbkach a typoch. V našom prípade bol použitý EPS polystyrén a spádové kliny Ktoré sa lepili špeciálnym penovým lepidlom BAUDER schaumkleber.

 

Asfaltové pásy BAUDER Lamina PrešovAsfaltové pásy BAUDER Lamina Prešov

Na tepelnú izoláciu sa ukladá za studena samolepiaci spodný hydroizolačný pás BAUDER SPRINT DUO a potom vrchný hydroizolačný pás BAUDER EP4 s bridlicovým posypom. Na hydroizoláciu striech by sa mali používať len asfaltové modifikované pásy.

S asfaltovými pásmi BAUDER možno pokryť väčšiu plochu v kratšom čase a s nižšou spotrebou plynu. Navyše sú tieto pásy vysoko odolné proti UV žiareniu, preto vašu strechu ochránia pred jej predčasným starnutím.

Autor
Bc. Stanislav Michalík
Obchodný zástupca spoločnosti LAMINA PREŠOV
  • 0901 722 005
  • [javascript protected email address]

Nakúp a vyhraj víkendový pobyt v Kontakt wellness hotel ****