Lakoplastované odkvapy blog LAMINA PREŠOV
11. máj 2021

Lakoplastované odkvapy

  • Odkvapy

V dnešnom blogu si bližšie popíšeme odkvapový systém, ktorý ponúka výborný pomer ceny a kvality a v súčasnosti je u nás veľmi žiadaným produktom.

Vo všeobecnosti predstavuje lakovaný pozinkovaný plech ďalší vývojový stupeň v oceliarskom priemysle. Toto riešenie ponúka vynikajúcu ochranu proti korózii a reaguje tak na súčasné požiadavky v stavebníctve. Lakovaný pozink v sebe spája skvelé mechanické vlastnosti pozinkovanej ocele s dodatočnou ochranou proti korózii. Táto ochrana je tvorená organickým povrchovým povlakom.

Na rozdiel od strešných krytín kde je na spodnej strane základný povlak, v prípade odkvapových systémov sa používa pozinkovaná oceľ s obojstranným organickým povlakom.

Spoločnosť LAMINA PREŠOV, s.r.o. má v ponuke lakoplastovaný odkvapový systém, ktorý vyrába český výrobca Evromat a.s. Pozinkovaný plech lakovaný polyuretánovou farbou v hrúbke 35 mikrónov v sebe spája najlepšie vlastnosti kovu a plastu. Oceľové jadro zabezpečuje pevnosť, tvarovú a tepelnú stabilitu a organická povrchová úprava zabezpečuje odolnosť voči korózii a takisto aj farebnú stálosť.

Skladom máme 5 najžiadanejších farieb:

  • Čierna RAL 9005
  • Antracitová RAL 7016
  • Hnedá RAL 8017
  • Tehlovočervená RAL 8004
  • Červenohnedá RAL 3009

Všetky farby sú dostupné skladom vo veľkostiach 330/120 a 330/100, ktoré spoľahlivo odvodnia strechy rodinných domov, výrobných hál a rôznych iných stavieb, ale aj vo veľkosti 250/80, ktorá je vhodná na menšie strechy, rôzne prístrešky a altánky.

Lakoplastovaný odkvapový systém EVROMAT, je odkvapový systém, ktorý Vás nesklame cenou a nesklame Vás ani kvalitou. Ak hľadáte cenovo prijateľné riešenie vo vynikajúcej kvalite, neváhajte sa na mňa obrátiť.

 

Autor
BC. Michal Adam obchodný zástupca Lamina Prešov
BC. Michal Adam
Obchodný zástupca spoločnosti LAMINA PREŠOV
  • 0915 421 857
  • [javascript protected email address]

Nakúp a vyhraj víkendový pobyt v Kontakt wellness hotel ****