Lakoplastované plechy farebné plechy LAMINA PREŠOV slovenský výrobca
15. aug 2022

Povrchová úprava LPL plechov

  • Plechy

V súčasnosti si môžu zákazníci vybrať zo širokej ponuky materiálov, určených na výrobu strešných krytín. Cenovo najprístupnejší je pozinkovaný plech. Ďalej sú to lakoplastové plechy, ale aj prémiové plechy – hliníkové, titánzinkové či medené.

Medzi najobľúbenejšie a najviac používané patria práve lakoplastové plechy. Ponúkajú výborný pomer ceny a kvality. Aj tu si však treba dať pozor na kvalitu a pôvod materiálu. LAMINA PREŠOV vyrába svoje krytiny a klampiarske výrobky výhradne z plechu od U. S. Steel Košice.

Aby sme pokryli dopyt, ponúkame plechy vo viacerých povrchových úpravách a v širokej farebnej škále. Povrchová úprava Strong s hrúbkou 50 mikrónov zabezpečuje vysokú odolnosť voči mechanickému poškodeniu, ochranu voči korózii, poskytuje výbornú UV stabilitu a lepšie odoláva prostrediu so znečisteným ovzduším. Vynikajúcu kvalitu povyšuje aj záruka na produkt v dĺžke 30 rokov.

Povrchová úprava Eleganz je takisto výborným riešením pre plechovú strechu. Predstavuje ju vrstva polyesteru v hrúbke 25 mikrónov obohatená textúrou, čo dodáva krytine moderný matný vzhľad. Navyše sa materiál vyznačuje vysokou koróznou triedou a zvýšenou farebnou stálosťou so zárukou 15 rokov.

Povrchová úprava Štandard je najčastejšie používaná úprava s dobrým pomerom ceny a kvality a so zárukou 10 rokov. Patrí medzi základné náterové systémy s povrchovou hrúbkou 25 mikrónov.

Ktorá vám vyhovuje najviac? Príďte sa o tom porozprávať s nami v LAMINE PREŠOV.

Autor
LAMINA PREŠOV
  • 051 77 323 83
  • [javascript protected email address]

Nakúp a vyhraj víkendový pobyt v Kontakt wellness hotel ****