Nová plechová strešná krytina CLIP Panel v Tajove
21. nov 2017

Nová plechová strešná krytina CLIP Panel v Tajove

  • Strechy

Plechová strešná krytina je dlhodobo obľúbená pre domy, priemyselné budovy, či chaty. Klasický vzhľad a jednoduchá montáž predstavuje plechová strešná krytina Lamina CLIP PANEL. Jednotlivé lamely sú zakliknuté vzájomne do seba bez potreby špeciálneho náradia alebo zvláštnych zručností. Pokládka je navyše časovo nenáročná. Plechová strešná krytina CLIP PANEL je určený pre sklony od 5º. Vďaka modernej výrobe je možné vyrobiť prelis na lamelách, ktorý pásy krytiny spevní.

Plechová strešná krytina CLIP PANEL pôsobí elegantne, nadčasovo, pripomína klasickú klampiarsku krytinu so stojatou drážkou. Najvhodnejším materiálom pre výrobu strešnej krytiny Lamina CLIP PANEL je LPL plech a pozinkovaný plech. Pri tejto  realizácii v obci Tajov bola zvolená farba RAL  7016. Súčasťou realizácie je samrínový žlab, takťiež vo farbe RAL 7016.  Samrínový žľab je určený na odvedenie dažďovej vody a vody z topiaceho sa snehu zo strešnej plochy. Pri vhodnom použití hákov slúži aj ako zachytávač snehu.

 

Nová plechová strešná krytina CLIP Panel v Tajove

 

 

Nová plechová strešná krytina Clip Panel v Tajove - Strechy a strešné krytiny, fasády, odkvapový systém | LAMINA Prešov Nová plechová strešná krytina Clip Panel v Tajove - Strechy a strešné krytiny, fasády, odkvapový systém | LAMINA Prešov Nová plechová strešná krytina Clip Panel v Tajove - Strechy a strešné krytiny, fasády, odkvapový systém | LAMINA Prešov

 

Autor
LAMINA PREŠOV
  • 051 77 323 83
  • [javascript protected email address]

Nakúp a vyhraj víkendový pobyt v Kontakt wellness hotel ****